+358 40 168 6300

    

 
 

Blogi

  

  • Toukokuun lopulla alkoi tapahtua. Päätin, että Empeiriken toiminta on saatava uudelle tasolle verkkaisen ja hiljaisen alun jälkeen. Ostin Ideco Business Training – IBT Finlandin liiketoiminnan, jonka päätuotteena oli ollut Personal Smart Work Flow koulutusohjelma.

    Idecon perustaja Marianne Carlson on luonut koulutusohjelman jo 1990-luvulla ja hän on kouluttanut valtaisan määrän ihmisiä aina tälle vuosikymmenelle asti. Marianne myi liiketoimintansa ja jäi ansaitulle eläkkeelle.

    Empeirike sai liiketoimintakaupan myötä täydet oikeudet Mariannen luomaan koulutusohjelmaan. Koulutusohjelma on saanut käsissäni Villasen Jaanan tukemana täysin uuden ilmeen ja rakenteen. Äkkiseltään voisi luulla, ettei Mariannen ja minun koulutusohjelmien välillä ole mitään yhteistä, mutta olen ammentanut ideoita Mariannen materiaaleista ja toimintatavasta ja luonut sen pohjalta täysin omannäköisen koulutusohjelman. Molempien koulutusohjelmien taustalla ja tavoitteena on saavuttaa sujuvampi arki.

    Empeiriken koulutusohjelmassa, tai mieluummin puhun palvelukokonaisuudesta, lähtökohtana on ajanhallinta. Tämä uusi palvelukokonaisuus alkaa olla valmis markkinoille, tosin kokonaisuudelta puuttuu vielä räväkkä ja naseva nimi. Saan esitellä uuden ajanhallinnan palvelukokonaisuuden juuri uudistuneilla nettisivuillani. Koska tuote on uusi, halusin tehdä Empeirikelle kokonaisvaltaisen uudistuksen ja piristää ilmettä. 

      Takaisin