+358 40 168 6300

    

energiaa KESKUSTELLEN

 

 

Keskustelu

Yksin pohtiessa asiat monesti muuttuvat mielessämme paljon monimutkaisemmiksi kuin ne todellisuudessa ovat. Ajatuksemme jäävät pyörimään samaa kehää emmekä löydä ovea ulos. 

Luottamuksellinen keskustelu ulkopuolisen kanssa on se hetki, kun voit turvallisesti selventää ajatuksia ja purkaa taakkaa harteiltasi puhumalla vaikeistakin asioista.

Keskustelun aikana tulet kuulluksi ja nähdyksi ja saat rohkaisua ja kannustusta. Asioita pallotellessasi saat uudenlaisia ajatuksia ja löydät ratkaisuja. Usein asiat ratkeavat helpommin kuin olisit voinut kuvitellakaan. Olosi kevenee ja jaksamisesi paranee.

 

Energiahoito

Energiahoito kuuluu täydentäviin hoitoihin, jossa hoidetaan intuitiivisesti kehoa ja mieltä. Energiahoito ei kuitenkaan koskaan korvaa terveydenhuollon ammattilaisten antamia hoito-ohjeita.

Energiahoito on turvallista ja lempeää. Saat aina sellaisen hoidon kuin mitä sillä hetkellä tarvitset eniten. Jokainen kokee hoidot aina omalla tavallaan ja jokainen hoitokerta on erilainen.

Hoidon aikana on mahdollista, että esimerkiksi näet värejä tai kuvia, tunnet kylmää tai kuumaa tai koet erilaisia tunteita. Toisaalta voit vain levätä ja rentoutua, joskus jopa nukahtaa. Hoidon jälkeen voit tuntea virkeyttä ja elinvoimaa tai toisaalta väsymystä. 

Hoidon aikaiset kokemukset eivät ole itsetarkoitus eivätkä vaikuta hoidon tehoon. Hoito toimii jokaiselle samalla tavalla huolimatta siitä, mitä koet hoidon aikana tai olet kokematta mitään.

Energiahoito voi aikaansaada suuria ja nopeita muutoksia ja oivalluksia tai sitten muutokset tapahtuvat hitaasti viikkojen ja kuukausien aikana. Hoidon vaikutukset ovat jokaisen henkilökohtaisia. Yleisesti ottaen hoidon vaikutuksia voivat olla muun muassa henkisen tasapainon vahvistuminen, ymmärryksen ja oman sisäisen rauhan lisääntyminen. Asiat mielessäsi selkiytyvät.

Hoito jatkuu vielä varsinaisen hoitotapahtuman jälkeen. Hoidon energia vaikuttaa aina muutaman päivän varsinaisen hoidon päätyttyä.

  • rentouttaa ja rauhoittaa
  • lisää mielenrauhaa
  • vähentää stressiä
  • antaa energiaa ja virkeyttä
  • lievittää univaikeuksia
  • tekee tilaa alitajunnasta nouseville asioille

 

VOIMAANNUTTAVA KESKUSTELU

Tämä hetki on sinua varten. Tämä on sinun omaa aikaasi. Voit puhua luottamuksellisesti sinua askarruttavista asioista. Puhuminen keventää mieltä ja selventää ajatuksia.

Tämä aika käytetään aina siten, mikä sopii sinulle ja tilanteeseesi parhaiten. Meillä ei ole ennalta sovittua kaavaa, jonka mukaan meidän pitäisi edetä. Tilanne elää tarpeen mukaan.

Aika voidaan käyttää niin, että sinä puhut ja minä kuuntelen. Tai voimme yhdessä keskustellen pohtia tilannettasi. Useimmiten nämä tapaamiset ovat monen toimintamallin sekoituksia, joka muuntuu moneksi. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että keskustelun lisäksi voi mukana olla valmennuksellisia elementtejä, rentoutusta, mielikuvamatkoja tai jopa energiahoitoa. Erilaiset tilanteet vaativat erilaisia toimintamalleja. Tapaamisten sisällöstä sovimme aina yhdessä.

Voimaannuttava keskustelu

1 x 30 min. / 60 min.   45 € / 95 €
4 x 30 min. / 60 min.   175 € /370 €
6 x 30 min. / 60 min. 

250 € 520 €

 

 

energiahoito & voimaannuttava keskustelu

Tämä tapaaminen muovautuu tarpeesi mukaan. Energiahoitoihini sisältyy aina keskustelua ennen hoitoa. Joskus keskustelulle tarvitaan enemmän aikaa ja joskus energiahoidon osuus voi olla pidempi. Sitä ei tarvitse tietää etukäteen minkä verran kummallekin on tarve, vaan voimme todeta sen yhdessä tapaamisen aikana. Energiahoidon päätteeksi käymme vielä läpi hoidon aikana esille tulleita asioita.

Energiahoito & Voimaannuttava keskustelu

1 x 90 min.     135 €
4 x 90 min.    520 €
6 x 90 min.    750 €

 

 

etäENERGIAHOITO

Halutessasi energiahoidon ilman keskustelua, suosittelen sinua varaamaan 30 minuutin etäenergiahoidon. Tällöin saat etänä tapahtuvan pelkän hoidon.

Varatessasi 45 minuutin etäenergiahoidon, saat hoidon jälkeen lyhyen viestin tai puhelun jossa kerron hoidon aikana esiin nousseista asioista.

Etäenergiahoito 30 min.

1 x 30 min.     45 €
4 x 30 min.    175 €
6 x 30 min.    250 €

 

Etäenergiahoito palautteella 45 min.

1 x 45 min.     65 €
4 x 45 min.    255 €
6 x 90 min.    360 €