+358 40 168 6300

    

Blogi

 
 • Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteista vai teoista? Mitä voin oppia itsestäni? Mitä mahdollisuuksia minulla on vaikuttaa oman parisuhteeni laatuun?

  Rakastava valinta on parisuhdekurssi, jonka aikana kukin yksilönä etsii omia rakastumisen taitojaan ja arjen käyttäytymisen takana olevia tunteita. Voit siis osallistua ryhmään, olitpa sinkku tai parisuhteessa ja parisuhteessa olevat joko yksin tai yhdessä, sillä jokainen työskentelee itsensä kanssa.

   

  Ryhmätapaamiset

  Ryhmä kokoontuu kerran viikossa (tai joka toinen viikko) yhteensä 6 kertaa. Jokainen tapaaminen kestää kolme tuntia, joten parisuhdeseminaarin kokonaiskesto on 18 tuntia. Seminaarin toteutus voi olla myös viikonloppuseminaarin muodossa perjantai-illasta sunnuntai-iltapäivään.

  Tapaamisten teemat, rakenne ja järjestys ovat tarkkaan määriteltyjä, joita noudatetaan jokaisessa ryhmässä.

  Tapaamisten aiheita ovat seksuaalisuus, vuorovaikutus, omat rajat, itsenäisinä mutta yhdessä, mustasukkaisuus vai yhteinen hyvä.

  Tapaamiset koostuvat ryhmän vetäjän alustuksista, keskusteluista pienryhmissä ja koko ryhmän kesken sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista.

  Ryhmän toiminta perustuu jokaisen osallistujan omaan sitoutumiseen ja aktiivisuuteen ryhmässä.

   

  Menetelmä

  Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa.

   

  Empeiriken toteuttamat Rakastava valinta -ryhmät löydät nettisivuilta Ajankohtaista osiosta https://www.empeirike.fi/ajankohtaista/tapahtumat

  Nettisivuilta https://www.empeirike.fi/ voit tutustua myös muihin palveluihini ja tutustua tarkemmin minuun.

   

  Kysymyksiä?

  Jos mieleesi on herännyt kysymyksiä, älä jää miettimään yksin vaan ota yhteyttä.

  Terveisin Jaana

  jaana@empeirike.fi

  040 168 6300

   

    Takaisin