+358 40 168 6300

    

VALMENNUSTA ELÄMÄSI PIENIIN JA SUURIIN  Tilanteisiin   

 

TUNNEKEHOYHTEYS

Tunteet ja keho kuuluvat erottamattomasti yhteen. Kehomme reagoi kaikkiin tunteisiin. Huono kehoyhteys voi tuntua kehon ja mielen kireytenä. Hyvä kehotunneyhteys vie meidät syvemmälle itseemme, jolloin tunteiden kohtaaminen ja käsittely tuntuu turvalliselle.

Tunnekehoyhteys on kokonaisvaltaista yhteyttä itseen, omaan kehoon ja sen tuntemuksiin, tunteisiin ja aisteihin ja kaikkeen siihen, mitä itsessä tapahtuu.
 

  • yhteys oman kehon tuntemuksiin ja tunteisiin

  • läsnäoloa itsen äärellä
     

 

  

  

TUNNE TUNTEESI

Tunteet kuuluvat elämään. Tunteet itsessään eivät ole ongelma, ne muodostuvat ongelmaksi, jos niitä ei käsitellä.

Tunteet kertovat meille aina jotain, ne tuovat tärkeää tietoa. Jokaisella tunteella on oma perustehtävänsä herättää huomiomme ja saada meidät toimimaan tietyllä tavalla. Joskus tunteiden lukutaitomme on kadonnut ja reagoimme ei toivotulla tavalla.

Tule tutustumaan tunteisiisi. Opi tunnistamaan ja nimeämään tunteesi ja kuulemaan, mitä ne tahtovat kertoa juuri sinulle.

 

4 x 60 min. 350 €

 

 

TURVA MINUSSA

Uskallatko kohdata omat mörkösi ja löytää oman turvasi?

Meidän tulisi olla itse itsellemme ensisijainen turva ja tuki. Olemme riippuvaisia muista, jos turvamme rakentuu toisten ihmisten kautta.

Tarvitsemme turvaa itsessämme uskaltaaksemme kohdata meissä olevat kipeät ja satuttavat asiat, jotka ovat voineet syntyä jo lapsuudessamme ja vaikuttavat meihin koko ajan. Rakentaessasi turvan itseesi, tiedät olevasi aina turvassa vaikka mitä tapahtuisi.

Opetellaan löytämään turva kehossa, ajatusten ja tunteiden äärellä sekä ihmissuhteissa.

 

4 x 60 min. 350 €

 

Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomat ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan.

Sairastapauksen sattuessa asiasta sovitaan tapauskohtaisesti. Varatun ajan voi veloituksetta siirtää yhden kerran.