+358 40 168 6300

    

Ajanvaraus

 

Ajanvarauspalvelu

Olen koulutettu ammattilainen, mutta en terapeutti enkä terveydenhuollon osaaja. Tarjoamani palvelut eivät koskaan korvaa terveydenhuollon neuvontaa, ohjausta, hoitoa tai terapiaa. Jos sinulla on fyysisiä tai henkisiä terveydellisiä ongelmia tai sairauksia, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaisiin. Älä koskaan lopeta noudattamasta terveydenhuollon antamaa hoitoa tai ohjeistusta.

Ammattiini kuuluu vaitiolovelvollisuus. Kaikki mitä tapaamisissa puhutaan ja tehdään, kuuluu vaitiolovelvollisuuden piiriin.

Tapaamisista en tee kirjauksia asiakasrekisteriin. Tietosi eivät päädy mihinkään tietokantaan. Teen itseäni varten ammatillisessa mielessä käsin kirjoittaen muistiinpanoja, joita säilytän lukkojen takana niin kauan kuin yhteistyö kestää. Tämän jälkeen muistiinpanot hävitetään.

Ellei toisin sovita, lähitapaamiset ovat työhuoneellani Raisiossa. Lappeenrannassa käyn tarpeen mukaan, keskimäärin kerran kuukaudessa. Lappeenrannassa lähitapaamisten paikka vaihtelee, mutta se on aina keskustassa tai sen läheisyydessä.

Jos et löydä ajanvarauksesta sopivaa aikaa tai sinulla on muita palveluihini liittyviä kysymyksiä, niin ota yhteyttä.  Ota yhteyttä

 

Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Peruuttamattomat ja alle 24 tuntia ennen varattua aikaa peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan. Sairastapauksen sattuessa asiasta sovitaan tapauskohtaisesti. Varatun ajan voi veloituksetta siirtää yhden kerran.

 

Siirry ajanvarauspalveluun