+358 40 168 6300

    

HUOLIEN KEVENNYSTÄ KESKUSTELLEN

 

Keskustelut

Yksin pohtiessa asiat monesti muuttuvat mielessämme paljon monimutkaisemmiksi kuin ne todellisuudessa ovat. Ajatuksemme jäävät pyörimään samaa kehää emmekä löydä ovea ulos. 

Luottamuksellinen keskustelu ulkopuolisen kanssa on se hetki, kun voit turvallisesti selventää ajatuksia ja purkaa taakkaa harteiltasi puhumalla vaikeistakin asioista.

Keskustelun aikana tulet kuulluksi ja nähdyksi ja saat rohkaisua ja kannustusta. Asioita pallotellessasi saat uudenlaisia ajatuksia ja löydät ratkaisuja. Usein asiat ratkeavat helpommin kuin olisit voinut kuvitellakaan. Olosi kevenee ja jaksamisesi paranee.
 

VOIMAANNUTTAVA KESKUSTELU

Tämä hetki on sinua varten. Tämä on sinun omaa aikaasi. Voit puhua luottamuksellisesti sinua askarruttavista asioista. Puhuminen keventää mieltä ja selventää ajatuksia.

Tämä aika käytetään aina siten, mikä sopii sinulle ja tilanteeseesi parhaiten. Meillä ei ole ennalta sovittua kaavaa, jonka mukaan meidän pitäisi edetä. Tilanne elää tarpeen mukaan.

Aika voidaan käyttää niin, että sinä puhut ja minä kuuntelen. Tai voimme yhdessä keskustellen pohtia tilannettasi. Useimmiten nämä tapaamiset ovat monen toimintamallin sekoituksia, joka muuntuu moneksi. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että keskustelun lisäksi voi mukana olla valmennuksellisia elementtejä, rentoutusta, mielikuvamatkoja tai jopa energiahoitoa. Erilaiset tilanteet vaativat erilaisia toimintamalleja. Tapaamisten sisällöstä sovimme aina yhdessä.

Voimaannuttava keskustelu

1 x 60 min.    90 €
3 x 60 min.    255 €
6 x 60 min.   480 €

 

 

VOIMAANNUTTAVA KESKUSTELU & ENERGIAHOITO

Tämä tapaaminen muovautuu tarpeesi mukaan. Joskus keskustelulle tarvitaan enemmän aikaa ja joskus energiahoidon osuus voi olla pidempi. Sitä ei tarvitse tietää etukäteen minkä verran kummallekin on tarve, vaan voimme todeta sen yhdessä tapaamisen aikana.

Voimaannuttava keskustelu & energiahoito

1 x 90 min.     125 €
3 x 90 min.    360 €
6 x 90 min.    690 €

 

 

MIELIKUVAMATKOJA, RENTOUTUSTA TAI ENERGIAHOITOJA

Jos haluat, keskusteluihin voidaan yhdistää myös rentouttavia elementtejä. Kuinka paljon ja millaisia, siitä voimme sopia yhdessä ja koostaa sinulle parhaiten toimivan kokonaisuuden. 

Energiahoito 45 min. / 60 €.

Energiahoitoa on mahdollista saada myös etänä 30 min. / 45 €.