+358 40 168 6300

    

VALMENNUSTA ELÄMÄSI PIENIIN JA SUURIIN  Tilanteisiin   

 

Valmennus

Valmennus on ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen keskittyvää työtä, jonka avulla etsitään käytännöllisiä ja konkreettisia, jokaisen omaan arkeen sopivia ratkaisuja.

Valmennuksen tavoite on, että itse huomaat mahdollisuudet ja vaihtoehdot, omat resurssisi, joita voit tällä hetkellä hyödyntää. Löydät uusia näkökulmia tai vahvistusta ajatuksillesi. Huomaat helppoja arkeen tuotavia muutosvaihtoehtoja ja voimavarasi lisääntyvät.

Valmennukselliset tehtävät joilla sinua ohjataan huomioimaan omaa tilannettasi ja vaihtoehtojasi, voi yksinkertaisimmillaan olla puhumista. Usein myös kirjoittamista, jolloin asiat tallentuvat paremmin mieleesi. Tehtävät voivat olla myös pieniä toiminnallisia harjoituksia.

Yksilövalmennukset toteutetaan joko lähi- tai etävalmennuksena. Lähitapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti työhuoneellani Raisiossa. Tämän lisäksi myös 1–2 pv/kk Lappeenrannassa.

Valmennus voidaan toteuttaa myös asiakkaan toivomassa paikassa, esimerkiksi työpaikalla tai ulkona. Tällöin hintaan lisätään mahdolliset matka- tms. kulut.

 • Risteyskohtien kohtaamista
 • Arvojen pohtimista
 • Omien voimavarojen löytämistä
 • Omannäköisen elämän luomista
 • Tavoitteiden toteuttamista
 • Itsensä johtamista ja ajanhallintaa

 

Rakastava valinta® - parisuhteen parhaaksi kurssi & Suomalainen eroseminaari®

Sekä Rakastava valinta parisuhdekurssi että Suomalainen eroseminaari perustuvat amerikkalaisen psykologin Bruce Fisherin luomaan menetelmään. Suomessa psykologi Kari Kiianmaa ja parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow ovat muokanneet nämä suomalaisille sopivaan muotoon.

Rakastava valinta – parisuhteen parhaaksi kurssi ja Suomalainen eroseminaari ohjelmat ovat sekä kokonaisuutena että kunkin tapaamisen osalta tarkkaan määriteltyjä.

Tapaamiset koostuvat luento-osuuksista, keskusteluista, pienryhmätyöskentelyistä ja toiminnallisista harjoituksista.

Empeiriken alkavista ryhmistä löydät lisätietoja ajankohtaista kohdasta.

Ajankohtaista

 

 
 

RAKASTAVA VALINTA - PARISUHTEEN PARHAAKSI KURSSI

Minkälaiset valinnat arjessa tukevat parisuhdetta; mitä kukin toivoo, pelkää, himoitsee, mistä kimpaantuu ja miksi? Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteesta vai teoista?

Rakastava valinta on opetuksellinen ja ennaltaehkäisevä parisuhdekurssi, jolle voit osallistua yksin tai kumppanisi kanssa. Sinun ei tarvitse olla parisuhteessa osallistuaksesi kurssille.

Kurssi sopii jokaiselle, joka haluaa oppia ymmärtämään paremmin itseään ja toimintamallejaan parisuhteessa ja yleensä ihmissuhteissa sekä ennaltaehkäisemään ihmissuhdekriisejä. Kurssin aikana jokainen keskittyy omiin mahdollisuuksiin vaikuttaa omien parisuhteiden ja muiden ihmissuhteiden laatuun.

Kurssi ei sovellu kriisissä olevan parisuhteen selvittämiseen.

 

 

Rakastava valinta

 Kesto   6 x 3 h
 Hinta  330 € / hlö

 

 

Suomalainen eroseminaari

Kesto  11 x 3 h
Hinta  580 € / hlö

 

Suomalainen eroseminaari

Haluatko ymmärtää erosi syitä? Osaatko rakastaa itseäsi? Kenen elämää elät?

Suomalainen eroseminaari on koulutetun vetäjän johtama vertaisryhmä, jossa käsitellään eroon liittyviä kysymyksiä, tunteita ja tapahtumia.

Ryhmässä käydään läpi eroon johtavat mekanismit, parisuhteiden rakenteet, käsitellään eroon liittyvää vihaa, surua, pelkoja ja yksinäisyyttä. Samalla rakennetaan hyvää pohjaa tulevalle elämälle. Kyseessä on oppimisprosessi, jonka pääpaino on tutustumisessa omaan itseen.

Samaan ryhmään ei voi osallistua oman ex-puolison kanssa. Jos sinulla on akuutti kriisi tai mielenterveysongelmia, eroseminaari ei ole silloin sinulle suositeltava vaihtoehto, vaan sinun tulisi kääntyä terveydenhuollon palveluiden puoleen.

 

Haluatko muutosta elämääsi? Onko sinulla vaihtoehtoja, joista et osaa valita?

Sinulla ei tarvitse olla suurta ongelmaa tullaksesi valmennukseen. Parempi onkin, että tulet tarkastelemaan tilannettasi ennen kuin se suuri ongelma syntyy.

Valmennuksessa tutkit omia ajatus- ja toimintamallejasi. Monesti jo näiden tiedostaminen ja näkyväksi tekeminen saa aikaan muutoksia toiminnassasi.

Tervetuloa tutkimusmatkalle omaan itseen.

 

lempeästi vahva yksilövalmennus

 

1 x 60 min.  95 € 
4 x 60 min.       370 € 
6 x 60 min.   520 € 
 

Ota yhteyttä

 

VALMENNUSPUHELU

 

Jos haluat lyhyesti käsitellä itsellesi ajankohtaista aihetta, suosittelen varaamaan 30 minuutin mittaisen valmennuspuhelun. Tämä on myös hyvä vaihtoehto silloin, kun haluat kokeilla, millaista valmennus on.

Puolessa tunnissa ehtii yllättävän paljon.

1 x 30 min. 45 €
4 x 30 min.  175 €
6 x 30 min.  250 €

 

 

 

Empeirike pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hintoihin lisätään mahdolliset matka- ja muut lisäkulut. Ryhmävalmennuksista ja muista isommista kokonaisuuksista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 • Putosin kartalta

  Onko suunta hukassa etkä tiedä minkä reitin valitsisit? Onko kartta väärinpäin? Yritätkö seurata jonkun toisen karttaa?

  Valmennuksen avulla löydät ensin oman karttasi ja sijaintisi sillä. Tämän jälkeen etsimme kartalta määränpään ja valitsemme sinne vievän reitin. Kartoitamme siis, millainen nykyinen tilanteesi on ja millaisena haluaisit tilanteesi olevan. Sen jälkeen etsimme ratkaisuja, kuinka tavoitetilasi voidaan saavuttaa. 

  Valmennuksen jälkeen sinulla on käsissäsi oma karttasi ja tiedät, kuinka sitä luetaan. Tiedät missä olet nyt, minne olet menossa ja mitä reittiä sinne pääsee. 

  Matkaevääksi saat apuvälineitä suunnassa ja sopivassa matkavauhdissa pysymiseen.

  3 x 60 min.
  270 € (sis. alv)

    Takaisin

Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruuttamattomat ja alle 24 tuntia ennen sovittua aikaa peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan.

Sairastapauksen sattuessa asiasta voidaan neuvotella. Varatun ajan voi veloituksetta siirtää yhden kerran.