+358 40 168 6300

    

VALMENNUSTA ELÄMÄSI PIENIIN JA SUURIIN TAPAHTUMIIN

 

Valmennukset

Tuntuuko, että elämässäsi on kaikki hyvin, muttei silti ihan kohdillaan? Life Coaching-valmennuksen tavoitteena on keskittyä lisäämään hyvää elämässäsi ja saada arjen palaset kohdilleen.

Valmennus on ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen keskittyvää työtä, jonka avulla etsitään käytännöllisiä ja konkreettisia, jokaisen omaan arkeen sopivia ratkaisuja.

Valmennuksessa työskentelemme käytännönläheisesti.

Etsimme helposti arjessa toteutettavia muutoksia ja etenemme pienin askelin. Kaivamme yhdessä voimavarasi esiin ja helpotamme kulkuasi kohti tavoitettasi.

Yksilövalmennukset toteutetaan joko lähi- tai etävalmennuksena. Lähitapaamiset tapahtuvat pääsääntöisesti työhuoneellani Turussa. Tämän lisäksi myös 1–2 pv/kk Lappeenrannassa.

Valmennus voidaan toteuttaa myös asiakkaan toivomassa paikassa, esimerkiksi työpaikalla tai ulkona. Tällöin hintaan lisätään mahdolliset matka- tms. kulut.

 • Risteyskohtien kohtaamista
 • Arvojen pohtimista
 • Omien voimavarojen löytämistä
 • Omannäköisen elämän luomista
 • Tavoitteiden toteuttamista
 • Itsensä johtamista ja ajanhallintaa

 

 

Kuinka valmennus alkaa ja etenee?

Kun otat yhteyttä, valmennus alkaa ja etenee suunnitellusti tehtävien mukaan. Lue miten valmennus etenee ja mitä siinä tehdään.

Aloitamme yhdestä aiheesta, mutta etukäteen emme koskaan tiedä millaisia asioita päädymme käsittelemään. Elämässämme ei ole erillisiä osa-alueita, vaan kaikki elämämme palaset nivoutuvat toisiinsa.

Näin ollen myös valmennuksen teemat voivat johtaa yhdestä toiseen. Kokonaisuus muokkautuu aina tarpeesi mukaan. 

Lue lisää

 

lempeästi vahva yksilövalmennus

1 x 60 min.  100 € 
3 x 60 min.       285 € 
6 x 60 min.   540 € 
 

Ota yhteyttä

Yritys- ja Ryhmävalmennukset

Yritys- ja ryhmävalmennukset suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Ryhmät 2-10 henkilöä hinta alkaen 1 h / 450 € + alv.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Empeirike pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hintoihin lisätään mahdolliset matka- ja muut lisäkulut. Ryhmävalmennusten ja muiden isompien kokonaisuuksien hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 • Langat käsissä

  Ovatko lankasi omissa käsissäsi tai tiedätkö, kuka langoistasi vetelee? Pysyvätkö lankasi järjestyksessä vai onko kätesi kiinni lankasotkussa? Pääseekö joku ulkopuolinen hämmentämään lankojasi?

  Valmennuksessa opit ottamaan ohjat omiin käsiisi ja pitämään ne järjestyksessä. Itsetuntemuksen kasvaessa huomaat kuinka voit elää arvojesi mukaisesti ja miten pidät omat rajasi loukkaamatta muita. Itsensä johtamisen taitojen kehittyessä arjestasi tulee tasaisempaa ja osaat keskittyä olennaiseen.

  Valmennuksen jälkeen tiedät mihin suuntaan ja miten johdat itse omaa elämääsi, etkä anna ulkopuolisten hämmentää liikaa.

  Mukaasi saat käyttökelpoisia konsteja lankojen järjestyksessä pitämiseen.

  3 x 60 min.
  270 € (sis. alv)

    Takaisin

Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen sovittua aikaa. Peruuttamattomat ja alle 24 tuntia ennen sovittua aikaa peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan.

Sairastapauksen sattuessa asiasta voidaan neuvotella. Varatun ajan voi veloituksetta siirtää yhden kerran.