Tarjoamamme palvelut hyvinvoinniksesi

Empeirike tarjoaa erilaisia palveluita henkilökohtaisen ja työhyvinvoinnin parantamiseksi silloin kun omat keinosi eivät riitä tilanteen muuttamiseen. Palveluidemme tavoitteena on saada aikaan muutos toimintaa ohjaavissa ajatusmalleissa ja uskomuksissa. Päämääränä on tiedostaa nykyinen tilanne realistisesti, mutta samalla ymmärtää, että jokaisella on täydet mahdollisuudet lähestulkoon mihin vain. Tutustu tarjoamiimme palveluihin:

Life Coaching

Life coaching -valmennuksen tarkoituksena on keskittyä lisäämään positiivista elämässäsi ja tekemään arjestasi antoisaa. Valmennuksessa mietimme yhdessä, millaista haluat arkesi oikeasti olevan nyt ja tulevaisuudessa.

 

 

In-House Coaching

Valmennuspalvelut työyhteisön sisällä auttavat työntekijöitä voimaan paremmin. Kun työntekijät voivat hyvin, yrityksen tuottavuus paranee ja työntekijöiden vaihtuvuus vähenee. In-house coachingissa yritys hankkii minut koko työyhteisön tueksi.

Sparraus

Oletko saanut loistavan idean, mutta epäröit sen toimivuutta ja täytäntöönpanoa? Tai pohditko useamman eri vaihtoehdon välillä etkä osaa valita? Ehkäpä pääsi on niin täynnä ajatuksia, että ajatukset enää vain kiertävät kehää.

Apua avioeroon

Eroseminaari on tutustumismatka omaan itseen; surun ja vihan tunteisiin, omiin pelkoihin, haluihin ja haaveisiin, yksinäisyyteen. Seminaarissa saat vertaistukea muilta ryhmän jäseniltä, jotka myös käsittelevät suhteensa päättymistä.