Mitä kaipaat arkeesi?

  

Life Coaching

Elämää juuri sinulle

Tuntuuko, että elämässäsi on kaikki hyvin, muttei silti ihan kohdallaan? Life coaching -valmennuksen tarkoituksena on keskittyä lisäämään positiivista elämässäsi ja tekemään arjestasi antoisaa. Valmennuksessa mietimme yhdessä, millaista haluat arkesi oikeasti olevan nyt ja tulevaisuudessa. Valmennukseen voit saapua myös elämäsi risteyskohdassa, jolloin autan sinua etsimään oikeaa suuntaa eteenpäin.

Autan sinua löytämään elämässäsi kohtaamien asioiden mahdollisuudet ja potentiaalin. Ravistelen sinua hereille uusilla näkökulmilla ja kysymyksillä, joiden kautta löydät uusia ratkaisuja. Kanssani voit turvallisin mielin mietiskellä elämääsi, sillä minulle jokainen valmennettava on arvokas omana itsenään ja täynnä omanlaisia voimavaroja.

Valmennuksessa työskentelemme käytännönläheisesti. Suunnittelemme helposti arjessa toteutettavia muutoksia pienin askelin, jotta onnistut saavuttamaan tavoitteesi. Kaivamme yhdessä voimavarasi käyttöön edessäsi olevaa tilannetta varten. Valmennuksen myötä opit löytämään omat keinosi haluamasi muutoksen tekemiseen.

Tullessasi valmennukseen, sinulla voi olla valmiina mielessäsi jokin asia, johon kaipaat apua. Voit myös tulla valmennukseen vain seuranasi se tunne, että elämäsi ei ole sen näköistä kuin haluaisit. Näistä lähtökohdista lähdemme yhdessä selvittämään, millainen elämä sinulle sopisi ja miten se tehdään todeksi.

Aluksi kartoitamme tilanteen hahmottelemalla lähtökohtasi ja miettimällä mihin haluat muutosta. Tämän jälkeen muotoilemme tavoitteen, johon haluat päästä elämässäsi. Viimeisenä kokoamme yhteen toimintasuunnitelmaksi ne vaiheet, joiden kautta tavoitteesi saavutetaan.

Valmennuksessa käytämme apunamme erilaisia harjoituksia, kuten mielikuvaharjoituksia, toiminnallisia harjoituksia, roolinvaihtoharjoituksia ja kirjoitus- tai piirtämisharjoituksia. Työskentelemme myös tekemällä erilaisia kartoituksia ja pohdintoja. Tarkoituksena on etsiä sinulle sopivimmat keinot löytää vastauksia kysymyksiisi.

Valmennuksessa voi tulla käymään yhden kerran, mutta kolmella kerralla päästään jo paljon pidemmälle! 

 • Risteyskohtien kohtaamista.

 • Arvojen pohtimista.

 • Omien voimavarojen löytämistä.

 • Omannäköisen elämän luomista.

 • Tavoitteiden toteuttamista.

 • Itsensä johtamista.

 • Ajanhallintaa.

Ryhmävalmennus

Ryhmävalmennuksissa työtavat ovat samanlaisia, kuin life coachingissa, mutta valmennus on suunnattu ryhmälle, joilla on samanlainen muutos- tai kehitystarve. Voit tulla ryhmävalmennukseen vaikka perheen, ystävien tai työporukan kanssa, jolloin tuttu porukka pääsee tukemaan ja tsemppaamaan toisiaan. Ryhmävalmennuksen etuina onkin keskustelujen ja ryhmätehtävien kautta muodostuva vertaistuki ja yhteisöllisyys.

In-House Coaching

Yhteinen valmentaja yksilöille

Valmennuspalvelut työyhteisön sisällä auttavat työntekijöitä voimaan paremmin. Kun työntekijät voivat hyvin, yrityksen tuottavuus paranee ja työntekijöiden vaihtuvuus vähenee. In-house coachingissa yritys hankkii minut koko työyhteisön tueksi. Valmentajan tuella yhdenkään työntekijän ei tarvitse jäädä yksin pohtimaan mieltään vaivaavia asioita, jolloin paineet työnteossa vähenevät ja työviihtyvyys paranee.

Valmennus tapahtuu osana työyhteisön arkea, jossa kohtaan jokaisen työntekijän yksilönä. Voimme käsitellä yhdessä niin töihin kuin henkilökohtaiseenkin elämään liittyviä asioita. Usein nämä kaksi kulkevat käsi kädessä ja yksi vaikuttaa toiseen. Tällöin on tärkeää katsoa elämää kokonaisuutena. Valmentajana autan yritystä löytämään jokaisen työntekijänsä voimavarat, jotta koko työyhteisö voi hyvin sekä töissä että kotona.

Valmennuksissani ilmapiiri on lämmin ja turvallinen. Kanssani käydyt keskustelut ovat luottamuksellisia, mutta valmennuksessa nousevia asioita voidaan ottaa esiin työnantajan kanssa näin toivottaessa. 

 • Parempaa työilmapiiriä.

 • Lisää työhyvinvointia.

 • Arvostusta työntekijöille ja työnantajille.

 • Uusia näkökulmia töihin ja kotiin.