+358 40 168 6300

    

VALMENNUSTA ELÄMÄSI PIENIIN JA SUURIIN TAPAHTUMIIN

Valmennukset

Tuntuuko, että elämässäsi on kaikki hyvin, muttei silti ihan kohdillaan? Life Coaching-valmennuksen tavoitteena on keskittyä lisäämään hyvää elämässäsi ja saada arjen palaset kohdilleen.

Valmennus on ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen keskittyvää työtä, jonka avulla etsitään käytännöllisiä ja konkreettisia, jokaisen omaan arkeen sopivia ratkaisuja.

Valmennuksessa työskentelemme käytännönläheisesti.

Etsimme helposti arjessa toteutettavia muutoksia ja etenemme pienin askelin. Kaivamme yhdessä voimavarasi esiin ja helpotamme kulkuasi kohti tavoitettasi.

 • Risteyskohtien kohtaamista
 • Arvojen pohtimista
 • Omien voimavarojen löytämistä
 • Omannäköisen elämän luomista
 • Tavoitteiden toteuttamista
 • Itsensä johtamista ja ajanhallintaa

Kuinka valmennus alkaa ja etenee?

Kun otat yhteyttä, valmennus alkaa ja etenee suunnitellusti tehtävien mukaan. Lue miten valmennus etenee ja mitä siinä tehdään.

Aloitamme yhdestä aiheesta, mutta etukäteen emme koskaan tiedä millaisia asioita päädymme käsittelemään. Elämässämme ei ole erillisiä osa-alueita, vaan kaikki elämämme palaset nivoutuvat toisiinsa.

Näin ollen myös valmennuksen teemat voivat johtaa yhdestä toiseen. Kokonaisuus muokkautuu aina tarpeesi mukaan. 

Lue lisää

 

yksilövalmennus

 • 1 x 60 min. 124 €
 • 5 x 60 min. 475 €
 • 10 x 60 min. 900 €
 

(Hinnat sisältävät alv 24%)

Ota yhteyttä

Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennus suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hinta alkaen 1h 299 € + alv.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hinnat voimassa 1.7.2021 alkaen. Empeirike pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hintoihin lisätään mahdolliset matka- ja muut lisäkulut. Ryhmävalmennusten ja muiden isompien kokonaisuuksien hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 • Uskallanko olla hyvä?

  Tiedät osaavasi, mutta vähättelet omia taitojasi? Mieluummin annat kaverin loistaa ja työnnät itsesi taka-alalle? Menestyminen pelottaa?

  Valmennuksessa etsimme esiin kaiken sen, missä olet hyvä. Käsittelemme uskomuksia ja pelkoja, jotka estävät sinua tuomasta taitojasi esiin. Kaivamme esiin vahvuutesi ja katsomme uudesta näkökulmasta asioita, joita itse pidät heikkouksinasi. 

  Valmennuksen jälkeen tunnistat oman sisäisen höpö-höpö-puheesi, joka väheksyy ja mitätöi osaamistasi ja uskallat työntää sen syrjään. Opit arvostamaan itseäsi ja taitojasi.

  Mukaasi saat taidon tunnistaa uskomuksia ja rohkeuden olla hyvä – rohkeuden olla oma itsesi.

    Takaisin

Peruuttamattomat ja vasta valmennuspäivänä peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan. Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen sovittua aikaa.