+358 40 168 6300

    

VALMENNUSTA ELÄMÄSI PIENIIN JA SUURIIN TAPAHTUMIIN

Valmennukset

Tuntuuko, että elämässäsi on kaikki hyvin, muttei silti ihan kohdillaan? Life Coaching-valmennuksen tavoitteena on keskittyä lisäämään hyvää elämässäsi ja saada arjen palaset kohdilleen.

Valmennus on ratkaisukeskeistä, tulevaisuuteen keskittyvää työtä, jonka avulla etsitään käytännöllisiä ja konkreettisia, jokaisen omaan arkeen sopivia ratkaisuja.

Valmennuksessa työskentelemme käytännönläheisesti.

Etsimme helposti arjessa toteutettavia muutoksia ja etenemme pienin askelin. Kaivamme yhdessä voimavarasi esiin ja helpotamme kulkuasi kohti tavoitettasi.

 • Risteyskohtien kohtaamista
 • Arvojen pohtimista
 • Omien voimavarojen löytämistä
 • Omannäköisen elämän luomista
 • Tavoitteiden toteuttamista
 • Itsensä johtamista ja ajanhallintaa

Kuinka valmennus alkaa ja etenee?

Kun otat yhteyttä, valmennus alkaa ja etenee suunnitellusti tehtävien mukaan. Lue miten valmennus etenee ja mitä siinä tehdään.

Aloitamme yhdestä aiheesta, mutta etukäteen emme koskaan tiedä millaisia asioita päädymme käsittelemään. Elämässämme ei ole erillisiä osa-alueita, vaan kaikki elämämme palaset nivoutuvat toisiinsa.

Näin ollen myös valmennuksen teemat voivat johtaa yhdestä toiseen. Kokonaisuus muokkautuu aina tarpeesi mukaan. 

Lue lisää

 

yksilövalmennus

 • 1 x 60 min. 124 €
 • 5 x 60 min. 475 €
 • 10 x 60 min. 900 €
 

(Hinnat sisältävät alv 24%)

Ota yhteyttä

Ryhmävalmennukset

Ryhmävalmennus suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Hinta alkaen 1h 299 € + alv.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Hinnat voimassa 1.7.2021 alkaen. Empeirike pidättää oikeuden hintojen muutoksiin. Hintoihin lisätään mahdolliset matka- ja muut lisäkulut. Ryhmävalmennusten ja muiden isompien kokonaisuuksien hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

 • Toimiston tuuletus

  Oletko aina menossa mutta valmista ei tule koskaan? Aloitatko yhtä ja jatkat toista? Ovatko tavarat ja asiat hukassa?

  Valmennuksen avulla tavarat löytävät paikkansa ja ajatukset kulkevat johdonmukaisesti. Kun oma ydintehtäväsi kirkastuu, ymmärrät mitä työkaluja tarvitset tekemiseesi. Opit hahmottamaan, teetkö tehtäväsi kannalta olennaisia asioita vai meneekö aikasi epämiellyttävien asioiden välttelyyn.

  Valmennuksen jälkeen osaat pitää järjestystä yllä niin päässäsi kuin työpöydälläsi. Turhat rönsyt ovat hävinneet ja tiedät, mikä on oikeasti tärkeää. Tärkeille asioille on löytynyt tilaa ja aikaa.

  Mukaasi saat itse luomasi systeemin, jonka avulla asiat pysyvät jatkossakin hallinnassasi.

    Takaisin

Peruuttamattomat ja vasta valmennuspäivänä peruutetut ajat laskutetaan kokonaisuudessaan. Esteen tullessa peru aikasi soittamalla tai laittamalla viesti puhelinnumeroon 040 168 6300 vähintään 24 tuntia ennen sovittua aikaa.