Jaana Soikkeli

Näen kaikessa hyvää ja nenä on eteenpäin. Välillä lunta tulee tupaan, mutta luonteeltani olen peruspositiivinen, ennakkoluuloton, ikuinen optimisti. Kuljen määrätietoisesti uutta kohti, mukanani myös elämän suru ja kyyneleet, sillä ne ovat osa rikasta ja kasvattavaa elämää. Mennyt on mennyttä - tulevaisuudesta kukaan ei tiedä. On parasta elää täysillä tätä hetkeä. 

Tälläinen olen

Intuitiivisuus ja herkkyys ovat minulle ominaisia piirteitä. Eletyt vuodet ovat antaneet minulle laajan näkökulman erilaisiin elämän vastaan tuomiin tilanteisiin. Moni kutsuisi niitä ongelmiksi, mutta oma näkökantani on, että kaikki mutkat elämässä antavat mahdollisuuden uuteen alkuun. On vain uskallettava mennä kohti tulevaa uteliaana ja avoimin mielin. Omaa elämäntarinaani ja kokemuksiani hyödyntämällä voin auttaa toisia kehittymään ja löytämään perustan paremmalle hyvinvoinnille. Uskon kehityksen syntyvän prosessinomaisesti – välillä vaatien myös pysähtymistä. Kaiken kaikkiaan, kehittymisessä kun on aina kyse itsensä arvostamisesta ja tarttumisesta elämän tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Olen työskennellyt niin työntekijänä, esimiehenä kuin yrittäjänä, jonka myötä minulle on rakentunut laaja ymmärrys työelämän erilaisista dynamiikoista. Ihmiset ja ihmisten toiminta on pienestä lähtien kiehtonut minua. Tiedän työelämän eri roolit, mitä on olla alainen, esimies, yrittäjä. Tiedän henkilökohtaisesti millaista on sovittaa yhteen perhe, työ ja opiskelu.

Toimintatapani on luonnollista ja yksinkertaista, se on helposti arkeen jalkautettavaa toimintaa. Suurten harppausten sijaan lähdetään aina liikkeelle pienistä asioista. Tärkeintä on saada aikaan muutos toimintaa ohjaavissa ajatusmalleissa ja uskomuksissa. Päämääränäni onkin tiedostaa nykyinen tilanne realistisesti, mutta samalla ymmärtää, että jokaisella on täydet mahdollisuudet lähestulkoon mihin vain.
Olen käytännönläheinen valmentaja, jolla on pitkä kokemustausta talous- ja HR-puolen tehtävistä. Olen kouluttautunut laajalti myös johtamisen, coachingin, mindfulnessin ja työ- ja organisaatiopsykologian saralla.

Ota rohkeasti yhteyttä!


 

Koulutus

  • Kauppatieteiden maisteri
  • LCF Life Coach & LCF Life Coach Master
  • Mindfulness tunnetaitovalmentaja
  • Value Trainer - Arvovalmentaja
  • NLP Practitioner & NLP Master Practitioner
  • Suomalainen eroseminaari ohjaaja
  • Tuotekehitystyön EAT & Johtamisen/yritysjohtamisen EAT

Työhistoria

  • Perustaja & omistaja, Empeirike Oy (2016–)
  • Yli 20 vuoden kokemus talous- ja henkilöstöpäällikön tehtävistä, sekä vähittäiskaupan monipuolisista työtehtävistä