Ota yhteyttä!

Jaana Soikkeli

Kouluttaja, valmentaja

+358 40 168 6300
 jaana.soikkeli@empeirike.fi

Tapahtumat

  

 • 15
  Jan
  UNELMAKARTTAPAJA 15.1.

  Vuosi 2019 on päättynyt. Nyt on hyvä hetki pysähtyä katsomaan, millainen vuosi sinulla on ollut. Mitä hyvää vuosi on sisältänyt? Mitä olet oppinut kuluneen vuoden aikana? Mitä haluat kokea ensi vuonna?

  Anna unelmillesi siivet ja tule tekemään unelmakartta vuodelle 2020. Unelmakartan avulla voit jäsentää ja konkretisoida omia ajatuksiasi ja toiveitasi. 

  Unelmakartan tekeminen antaa mahdollisuuden pysähtyä pohtimaan omia unelmia, auttaa selkeyttämään ja jäsentämään toiveitasi ja auttaa luomaan selkeitä päämääriä, joita kohti edetä käytännön teoin.

  Unelmakartta näyttää asioita joita haluat, se ei kuitenkaan kerro suoraa reittiä miten saavutat haluamasi. Kartta auttaa mieltäsi ohjaamaan sinua tekemään valintoja, jotka kuljettavat sinua kohti unelmia.

  Tule tekemään unelmakartta vuodelle 2020.

  Aika:  Keskiviikko 15.1.2020 klo 18:00-20:30 (2,5h)

  Paikka:  Empeirike Oy (Piispanristintie 2C, 20760 Piispanristi)

  Kustannus:  35 € (lasku tai käteinen)

  Ilmoittautuminen:  jaana@empeirike.fi tai 040 168 6300 (soita tai laita viestiä)

  Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Max 6 osallistujaa.

  Tarkempi kuvaus: Ennen varsinaisen kartan tekoa teemme lyhyen läsnäoloharjoituksen, jonka avulla rauhoitumme kuuntelemaan unelmiamme. Sen jälkeen teemme tehtävän, jossa kartoitamme mihin elämänalueisiin haluamme muutosta. Kartta toteutetaan liimaamalla lehdistä leikattuja kuvia kartongille. Lopuksi vahvistamme unelmat, jotta niistä tulee enemmän konkreettisia.

  Mukaan tarvitset avoimen mielen, kuvan itsestäsi (ei pakollinen) sekä lehtiä joita voimme leikata. Mitä enemmän lehtiä, sen mukavampaa tekeminen on.

   

    Takaisin
 •   Arkisto